„ОПТИКС“ НА MILIPOL 2013, ПАРИЖ

Фирмата представи отлични иновативни решения за стратегическия пазар

Осемнадесетото издание на една от най-големите и престижни демонстрации на технологии, средства и системи за сигурност и защита в Европа и света се проведе в периода 19-22 ноември в Париж.  На площ от 20 000 кв.м в специално изградения за подобни прояви изложбен център организаторът на мероприятието Министерството за вътрешна сигурност - Франция посрещна  над 900 изложители от 560 компании от 36 държави.

В широкия тематичен диапазон на форума - оборудване и услуги за предотвратяване на вътрешни и външни заплахи; трансфер, дистрибуция и комуникация; идентификация, контрол на достъпа и надзор; оптика и оптични системи и др. „ОПТИКС“ отново намери място сред фирмите с интересни иновативни продукти за стратегическия пазар, покриващи голям периметър от очаквания.

Екипът на компанията спази традицията и представи продуктовата си гама, която през годините се е наложила със своето високо качество. Наред с добре познатите изделия за нощно виждане и термовизионна техника, на вниманието на многобройните чуждестранни делегации бяха представени отличните качества на монокуляра за нощно виждане DIANA M40_NE, очилата за нощно виждане DIANA TT, термовизионния мерник IdentifieR 60, и , разбира се, термовизионната приставка ZiR-60.

Щандът на компанията бе посетен от много клиенти и партньори на „ОПТИКС“, включително и от българска страна. Делегацията начело с Главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и военното аташе в Париж полковник Атанас Ненов поздрави екипа на компанията за ръста, който ежегодно бележи на стратегическия пазар, представяйки българската отбранителна промишленост по един достоен начин.